unu

Consultanta

Nu stiti exact ce tip de usa este compatibil cu intrarea in garajul dumneavoastra? Nici o problema, va stam la dispozitie pentru a va recomanda cele mai bune solutii tehnice si in acelasi timp convenabile economic.
Deasemeni va oferim consultanta pentru realizarea portilor astfel incat acestea sa poata fi usor automatizate si pentru realizarea cablajului electric.

doi

Proiectare

Expertiza noastra tehnica si experienta acumulata incepand cu anul 2000 in domeniu concura la obtinerea unor rezultate coerente in proiectarea usilor, a sistemelor de ridicare, a precadrelor de otel (daca sunt necesare) sau a modalitatilor de montaj.

trei

Montaj

Fiabilitatea si functionarea corecta a unei usi depinde in foarte mare masura de calitatea montajului ei. Cea mai buna usa din piata, montata incorect, va functiona incorect si nu va avea fiabilitatea asteptata. Tehnicienii nostri au o experienta minima de 14 ani in montajul usilor de garaj, industriale si a automatizarilor pentru porti si sunt superspecializati in domeniu − nu se ocupa si de alte lucruri cum ar fi tamplaria, sistemele de alarma sau confectiile metalice pentru porti si garduri.

patru

Service

Orice mecanism are nevoie de revizii de mentenanta preventiva. Usile de garaj sunt mecanisme ce reclama lubrifiere si reglaje periodice in functie de intensitatea utilizarii lor. Pentru o utilizare casnica insemnand 4 − 5 cicluri pe zi ( un ciclu este reprezentat de o deschidere − inchidere ) recomandam o revizie anuala. Din fericire avem piese de schimb pentru usi sau automatizari de porti montate inca din anul 2000.

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne: tel.: 0745 264 553; 0749 125 670;
E-mail: office@totalconstruct.ro