Usi industriale rapide - pentru cei care nu vor frig si praf

Descriere generala

Usile industriale rapide se pot monta atat la fata interioara / exterioara a peretelui ce contine golul usii cat si in golul usii si anume pe glaf si au urmatoarele parti componente:

  • usa propriuzisa – numita in continuare cortina
  • ghidajele laterale
  • arborele tambur pe care se infasoara cortina si sistemul de actionare electrica
  • onsolele de sustinere a arborelui tambur si carcasa acestuia

Vezi www.ocmflex.com

Caracteristici tehnice

Structura autoportanta realizata din profile speciale de otel zincat, dimensionata sa asigure stabilitatea in orice situatie – chiar si in cazul unui impact accidental.

Arborele tambur este realizat din otel zincat cu flanse la capete. Suportii laterali sunt prevazuti cu rulmenti.

Cortina flexibila este realizata din material cu structura de tip trevira – tesatura dubla poliesterica impregnata prin laminare. Aditivii speciali ii confera proprietati de autostingere : Clasa 2 de protectie antiincendiu. Cortina este prevazuta cu buzunare tubulare ce primesc ranforsarile din teava de otel zincat. In standard cortina este prevazuta cu un rand de geamuri. Culoarea cortinei poate fi intr-o multitudine de variante conform catalogului RAL

Sistemul de ghidare este ultrasilentios datorita garniturilor speciale de ghidare din etilenpropilenadimetil si a periilor de etansare din polimeri.

Rezistenta la vant este asigurata pentru viteze ale vantului de pana la 120 km/h – pentru a modela situatiile de rafale repetate (presiune dinamica) coeficientul de siguranta este de 1,6.

Ranforsarile orizontale din otel asigura inchiderea perfecta a cortinei atat in cazul depresiunilor cat si al presiunilor exercitate de actiunea vantului.

Actionarea electrica este alimentata la 400 V (optional exista posibilitatea utilizarii unei actionari electrice alimentate la 230V), dotata cu sistem de autofranare electromagnetica. Plaja de puteri este situata intre 0,75 kW si 2.5 kW. Frecventa de utilizare a actionarii electrice este de 70%. Motorul electric este prevazut cu sistem de protectie termica.

Grupul reductor ireversibil lucreaza imersat in ulei sintetic si este de tip melc-roata melcata. Sistem mecanic de reglare a capetelor de cursa.

Deschiderea de urgenta este utilizata in cazul caderii tensiunii in reteaua de alimentare sau in cazul functionarii defectuoase si este asigurata de sistemul de rotatie manuala a motorului electric.

Fotocelulele de protectie la inchidere - doua perechi in standard - sunt situate in ghidajele laterale – in concordanta cu norma europeana UNI 8612.

Orice usa rapida OCM este prevazuta cu ferestre transparente pentru protectia muncii.

Unitatea centrala este gazduita de o carcasa robusta (grad de protectie IP65 in concordanta cu normele europene modificate CEE/CEI 44/5 si standardul DIN) ce se monteaza pe perete intr-un loc convenabil. Intrerupatorul este cu grad de protectie IP65. Unitatea centrala permite programarea usoara a functiilor de lucru, rapida refacere a setarilor in cazul programarii gresite si asigura legaturi facile cu terminalele usii. Microprocesorul are instalata si functia de programare a timpului si este dotata cu un sistem de autodiagnoza a disfunctionalitatilor indicate de un tablou cu led-uri. Deasemeni unitatea centrala include un detector de caldura.

Viteza de lucru (inchidere sau deschidere) este de 1,0 m/s.

Actionarea in exploatare a usii se poate realiza cu ajutorul campurilor magnetice generate de conductori electrici ingropati in pardoseala si conectati la unitatea centrala, a radarelor cu microunde, a intrerupatoarelor cu sfoara, a telecomenzilor, s.a..

Usi rapide cu rulare

usi rapide rulare
Usi rapide cu impachetare

usi rapide impachetare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne: tel.: 0745 264 553; 0749 125 670;
E-mail: office@totalconstruct.ro