Infiintata in anul 2000, firma TOTAL CONSTRUCT si-a propus de la inceput sa ofere produse si servicii de calitate. De ce? Este simplu. Pentru ca asa am invatat de la mentorul nostru, proprietarul unei companii care niciodata nu a renuntat la principiul calitatii totale si pentru ca la inceputul anilor 2000 adresabilitatea acestor produse si servicii se indrepta catre persoane informate si care dispuneau de foarte multi bani − la acea vreme usile de garaj si automatizarile de porti erau foarte rare si foarte scumpe. Aceasta idee s-a concretizat in satisfactia miilor de clienti ce constituie portofoliul firmei.

Promovand initial usi de garaj si automatizari pentru porti, ne-am extins progresiv gama de produse si servicii oferind usi industriale armonice si rapide (din 2003), burdufuri izotermice, rampe hidraulice de egalizare si usi rezistente la foc (din 2004), iar din anul 2009 furnizam si instalam rulouri din aluminiu pentru ferestre. Deasemeni din anul 2012 proiectam, realizam si instalam automatizari industriale pneumatice.

Experienta acumulata din anul 2000 pana in prezent ne permite sa abordam cu usurinta diversele situatii tehnice pe care le intalnim, aceasta reflectandu-se in calitatea serviciilor oferite clientilor nostri. Este motivul pentru care o mare parte a clientilor noi apeleaza la produsele si serviciile noastre ca urmare a recomandarilor facute de vechii nostri clienti.

In mod continuu participam la sesiuni de instruire, atat tehnicienii de la montaj cat si persoanele de la vanzari si cele de la contabilitate.
Pe viitor, firma TOTAL CONSTRUCT isi propune o dezvoltare si perfectionare continua a produselor si serviciilor.

star

NU UITA!

Pentru noi TOTAL CONSTRUCT este o afacere de familie pe care de 17 ani muncim sa o dezvoltam si sa devenim din ce in ce mai buni, constienti fiind ca vom fi repede depasiti de concurenta daca nu facem acest lucru.
Suntem deasemenea constienti ca un client nemultumit va alunga alti 10 potentiali clienti, in timp ce 10 clienti multumiti ne vor aduce un client nou.